Amanda Backholm
About the author
December 4, 2020
 in 
Yoga

Varva ner och ladda om

Jag är ju med i världens bästa nätverk  Friday Lab och nu har jag fått äran att erbjuda mina tjänster som en del av Friends of Friday Lab. Jag funderade länge på vad jag vill skapa som jag verkligen tror att kan vara till nytta. Resultatet av mina funderingar är kursen Varva ner och ladda om.

Den fem veckor långa helheten är designad för dig som vill hitta konkreta redskap för att skapa hållbara vanor för din återhämtning. Du får tillgång till meditation, avslappnande yinyoga, planeringsverktyg och stöd av en diplomerad coach och yogalärare. Kursen är anpassade för din vardag och tillsammans med andra som delar din vilja att skapa fler lugna stunder får du den draghjälp och det stöd som behövs för att lyckas.

Att skapa hållbara vanor är inte enkelt, men det går. För att lyckas är det viktigt att testa sig fram och hitta det som funkar bäst för en själv, därför finns här olika längder och former av avslappnande övningar. Det är också avgörande att man känner sig stöttad i processen, därför hjälper jag dig varje vecka att planera in tid för dina återhämtningsritualer. Du är inte ensam.

Kursupplägg - en månad med fokus på återhämtning:

  • 4 stycken 60 minuters avslappnande yinyogapass (inspelade)
  • 4 stycken 15 minuters meditationer (inspelade)
  • 2 stycken 5 minuters paus meditationer som kan användas exempelvis under arbetsdagen
  • en 15 minuters föreläsning om vad neurovetenskapen kan lära oss om återhämtning och om hur vi skapar bestående vanor (inspelad)
  • ett arbetsblad för varje vecka där deltagaren planerar in sina pass samt följer upp vad som funkar bäst.
  • en sluten grupp för deltagarna där Amanda varje vecka ger små uppgifter, följer med hur det går och svarar på frågor  

En julklapp till någon du tycker om eller nått du önskar dig själv? Kursen kostar 800 kronor, du har tillgång till allt material mellan den 28.12.2020-31.1.2021 och varje vecka hjälper jag dig att planera in vilka pass du vill göra när.

Fram till den 9.12 får du dessutom 20% rabatt med koden JULKLAPP. Köp din plats (eller en julklapp till någon du tycker om) här. Varmt välkommen med att inleda det nya året med fokus på dig och ditt välmående!

Foto: Fanny Wallén

More Posts

You Might Also Like

Driva eget

Nytt år

En av de stora grejerna jag jobbat med under hösten är Burn Bright Community - en community för högpresterande kvinnor som vill skapa ett liv där både karriär, familj och fritid får plats, utan att bränna ut sig. I början av december startade jag gruppen och idag har den 122 medlemmar. I januari testar jag själv på några nya vanor. Den nyaste vanan jag nu är igång med är att göra fem solhälsningar varje morgon i fem dagar. Sedan vilodag på helgen då mornarna ännu är mina små barns. Nästa vecka kan du vara med om du vill! Håller en fem dagars mini-kurs där jag håller en 15 minuters morgonsession via Zoom.
Jan 12, 2021
Amanda Backholm
Livet

Att hitta en coach

Att ta hjälp av en coach är att bjuda in någon i sina tankar, drömmar och rädslor. Det är ett stort steg och för att hitta rätt människa att dela den resan med är det skönt att veta vad man kan förvänta sig. Jag erbjuder allt från enskilda timmar till en sex-tolv månaders process av coaching. Idag tänkte jag öppna upp vad som händer om man jobbar med mig under en längre tid.
Dec 14, 2020
Amanda Backholm
Livet

3 sätt att varva ner och somna

Mörkret gör mig trött men konstigt nog är det svårt att komma ner i varv och somna, trots att min kropp bestämt säger att den kunde sova dygnet runt om det vore möjligt. Jag har dessutom två små barn som vaknar under nätterna och tidigt om mornarna, så att få tillräckligt med vila är viktigt för att vardagen skall fungera.
Dec 8, 2020
Amanda Backholm