Amanda Backholm
About the author
November 11, 2020
 in 
Yoga

Söndagsyoga - en stund för dig

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Vi är i mitten av november. Alla jag pratar med som bor i norden känner sig trötta. Trötta på mörkret, trötta på att sitta så mycket framför datorn, trötta på ovissheten. Jag skrev i mitt nyhetsbrev om hur jag försöka ändra min egen attityd till november. De här små sakerna har jag bokat in under mina jobbdagar för att skapa mera värme, ljus och glädje.

  • online kaffepauser med kompisar några gånger i veckan
  • lyssnat på julmusik
  • börjat dagen med 10 minuter på yogamattan då jag inte orkat ta mig ut i mörkret
  • tagit en kort promenad på lunchen
  • sovit 10 minuter på soffan
Bild från Unsplash, Vivek Sharma

Det jag märker att hjälper mig allra mest är att få samlas i grupp. Sedan samhället i Finland stängde ner i april har jag hållit söndagsyoga online i fem av sju månader. I sju veckor åt gången träffas vi via zoom för att ta en stund bara för oss själva, men tillsammans. Att veta att det är någon som väntar på andra sidan skärmen hjälper många av oss att verkligen ta oss till mattan.

Inkommande söndag, den 15.11.2020 klockan 20.15-21.15 avslutar jag den femte kursen. Om du har funderat på att testa på yoga online är du hjärtligt välkommen med! För bara 5 euro bokar du din plats! När du betalat får du en länk med Holvi-kvittot per epost där du hittar länken till vårt zoom-rum. Jag hoppas vi ses på mattan!

Bild: Fanny Wallén

More Posts

You Might Also Like

Driva eget

Nytt år

En av de stora grejerna jag jobbat med under hösten är Burn Bright Community - en community för högpresterande kvinnor som vill skapa ett liv där både karriär, familj och fritid får plats, utan att bränna ut sig. I början av december startade jag gruppen och idag har den 122 medlemmar. I januari testar jag själv på några nya vanor. Den nyaste vanan jag nu är igång med är att göra fem solhälsningar varje morgon i fem dagar. Sedan vilodag på helgen då mornarna ännu är mina små barns. Nästa vecka kan du vara med om du vill! Håller en fem dagars mini-kurs där jag håller en 15 minuters morgonsession via Zoom.
Jan 12, 2021
Amanda Backholm
Livet

Att hitta en coach

Att ta hjälp av en coach är att bjuda in någon i sina tankar, drömmar och rädslor. Det är ett stort steg och för att hitta rätt människa att dela den resan med är det skönt att veta vad man kan förvänta sig. Jag erbjuder allt från enskilda timmar till en sex-tolv månaders process av coaching. Idag tänkte jag öppna upp vad som händer om man jobbar med mig under en längre tid.
Dec 14, 2020
Amanda Backholm
Livet

3 sätt att varva ner och somna

Mörkret gör mig trött men konstigt nog är det svårt att komma ner i varv och somna, trots att min kropp bestämt säger att den kunde sova dygnet runt om det vore möjligt. Jag har dessutom två små barn som vaknar under nätterna och tidigt om mornarna, så att få tillräckligt med vila är viktigt för att vardagen skall fungera.
Dec 8, 2020
Amanda Backholm