Amanda Backholm
About the author
November 11, 2020
 in 
Yoga

Söndagsyoga - en stund för dig

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Vi är i mitten av november. Alla jag pratar med som bor i norden känner sig trötta. Trötta på mörkret, trötta på att sitta så mycket framför datorn, trötta på ovissheten. Jag skrev i mitt nyhetsbrev om hur jag försöka ändra min egen attityd till november. De här små sakerna har jag bokat in under mina jobbdagar för att skapa mera värme, ljus och glädje.

  • online kaffepauser med kompisar några gånger i veckan
  • lyssnat på julmusik
  • börjat dagen med 10 minuter på yogamattan då jag inte orkat ta mig ut i mörkret
  • tagit en kort promenad på lunchen
  • sovit 10 minuter på soffan
Bild från Unsplash, Vivek Sharma

Det jag märker att hjälper mig allra mest är att få samlas i grupp. Sedan samhället i Finland stängde ner i april har jag hållit söndagsyoga online i fem av sju månader. I sju veckor åt gången träffas vi via zoom för att ta en stund bara för oss själva, men tillsammans. Att veta att det är någon som väntar på andra sidan skärmen hjälper många av oss att verkligen ta oss till mattan.

Inkommande söndag, den 15.11.2020 klockan 20.15-21.15 avslutar jag den femte kursen. Om du har funderat på att testa på yoga online är du hjärtligt välkommen med! För bara 5 euro bokar du din plats! När du betalat får du en länk med Holvi-kvittot per epost där du hittar länken till vårt zoom-rum. Jag hoppas vi ses på mattan!

Bild: Fanny Wallén

More Posts

You Might Also Like

Sorg

Pusselbiten

Vad skall jag göra med den del av mig som bara passar ihop med dig? Det river igen. Hjärtat. Halsen. Läpparna. Munnen. Som om jag långsamt spricker isär. I tusen nya bitar. Spillror som söker efter den biten som är du. 
Dec 2, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Barncancergalan

De trötta ögonen i det svullna ansiktet. Jag känner igen den på bråkdelen av en sekund. Så där ser cancern ut. Så där ser cancern i slutskedet ut. Då döden redan flyttat in. 
Sep 28, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Den gula jumpsuiten

Jag ser den i ett inlägg på Instagram. Den har vida ben, en t-skjortsaktig överdel och ett trendigt hål i ryggen. En gul jumpsuit. Så jävla snygg. 
Sep 23, 2022
Amanda Backholm