Amanda Backholm
About the author
January 12, 2021
 in 
Driva eget

Nytt år

Innehåller reklam för egen verksamhet

Puff så har det gått en månad sedan jag skrev här. Det har varit en månad av att tänka stort (Oprah-stort för att vara exakt), kämpa sig igenom motståndet som oundvikligen hör till förändring. Det har också varit jullov med allt vad det innebär av fina stunder, trotsig 4 åring på en nivå som däckar mig totalt och vilostunder mitt på dagen.

En av de stora grejerna jag jobbat med under hösten är Burn Bright Community - en community för högpresterande kvinnor som vill skapa ett liv där både karriär, familj och fritid får plats, utan att bränna ut sig. I början av december startade jag gruppen och idag har den 122 medlemmar. Det gör mig stolt och glad! I gruppen håller jag varje vecka en gratis workshop på 15-20 minuter kring teman som produktivitet, återhämtning, målsättningar och att skapa ett liv som känns sant för en själv. Om du vill vara med är det bara att klicka på länken här.

De första veckorna av det nya året har handlat om att ta fram mitt ord för 2021, om att planera tillsammans med Friday Lab och dra igång veckoträffarna där. Samtidigt drar jag den första Varva ner och ladda om-kursen inom ramen för Friends of Friday Lab. Många roliga grejer på gång alltså.

I januari testar jag själv på några nya vanor. Meditation 2-5 minuter dagligen har jag gjort i 11 dagar nu. Och den nyaste grejen som jag nu är igång med är att göra fem solhälsningar varje morgon i fem dagar. Sedan vilodag på helgen då mornarna ännu är mina små barns.

Nästa vecka kan du vara med om du vill! Håller en fem dagars mini-kurs där jag håller en 15 minuters morgonsession via Zoom. Varje vardag 18-22.1.2021 klockan 8.30 (finsk tid). Kostar 25 euro, passen spelas in och kan ses under 24 timmar. Blir jätteglad om du vill vara med på att testa denna vana med mig. Här köper du din plats.

Bild Unsplash: Dawid Zawila

Hur har ditt år börjat? Kommentera gärna.

More Posts

You Might Also Like

Sorg

Pusselbiten

Vad skall jag göra med den del av mig som bara passar ihop med dig? Det river igen. Hjärtat. Halsen. Läpparna. Munnen. Som om jag långsamt spricker isär. I tusen nya bitar. Spillror som söker efter den biten som är du. 
Dec 2, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Barncancergalan

De trötta ögonen i det svullna ansiktet. Jag känner igen den på bråkdelen av en sekund. Så där ser cancern ut. Så där ser cancern i slutskedet ut. Då döden redan flyttat in. 
Sep 28, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Den gula jumpsuiten

Jag ser den i ett inlägg på Instagram. Den har vida ben, en t-skjortsaktig överdel och ett trendigt hål i ryggen. En gul jumpsuit. Så jävla snygg. 
Sep 23, 2022
Amanda Backholm