Amanda Backholm
About the author
October 16, 2020
 in 
Jobba hållbart

Lilla födelsedagen - fredag!

Cecilia Blankens har lärt mig att fredagar är Lilla födelsedagen, en dag då man bara tänker fina tankar om sig själv och gör roliga saker. Det är verkligen världens bästa koncept som jag tycker att alla skall anamma. Så här ser min dag ut idag!

Morgonpromenaden och doppet skedde i detta magiska höstväder

Började dagen med promenad med min underbara kompis Pernilla. Att prata med henne är som att åka på en inspirationsresa utan dess like. Finns få människor som får mig att känna mig så modig och kapabel som Pernilla. Samtidigt som inga drömmar är för stora står hon stadigt med båda fötterna på jorden. Snälla, klokare och mera empatisk människa får man leta efter. När vi pratat klart simmade jag i havet för första gången på en vecka.

Kall gröt, urdrucken mjölk, smulor och världens godaste gröna smoothie

Att jobba hemma har många fördelar. En av dem är att jag varje dag kan göra en riktigt rivig grön smoothie efter morgonpromenaden. Idag blev det äppel, ingefära, selleri, vita vinbär, citron, frusen spenat och vatten. Tror faktiskt jag hittat mitt signatur recept nu! En nackdel med att jobba hemma är att man ser kaoset som morgonrumban lämnat efter sig. Kall stelnad gröt, smulor, mjölkglas, böcker, teckningar och en visp fanns på bordet. Idag klarade jag av att promenera förbi kaoset, ta min smoothie och sätta mig och jobba ett par timmar.

Fredagsglad framför datorn

Sedan kommer dagens höjdpunkt för på eftermiddagen skall jag till stallet!

Fölen alltså, så fina att man baxnar
Demantur - världens finaste och lugnaste islandshäst

Ja ni hör ju. Den här veckan har jag verkligen lyckats få in rätt nivå på Lilla födelsedagen! Vad ska du göra för att fira dig själv idag? Kommentera gärna!

More Posts

You Might Also Like

Sorg

Pusselbiten

Vad skall jag göra med den del av mig som bara passar ihop med dig? Det river igen. Hjärtat. Halsen. Läpparna. Munnen. Som om jag långsamt spricker isär. I tusen nya bitar. Spillror som söker efter den biten som är du. 
Dec 2, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Barncancergalan

De trötta ögonen i det svullna ansiktet. Jag känner igen den på bråkdelen av en sekund. Så där ser cancern ut. Så där ser cancern i slutskedet ut. Då döden redan flyttat in. 
Sep 28, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Den gula jumpsuiten

Jag ser den i ett inlägg på Instagram. Den har vida ben, en t-skjortsaktig överdel och ett trendigt hål i ryggen. En gul jumpsuit. Så jävla snygg. 
Sep 23, 2022
Amanda Backholm