Amanda Backholm
About the author
September 18, 2020
 in 
Livet

Klockan 8.18

Klockan är 8.18 när jag skriver mitt namn i loggboken i omklädningsrummet. "Det är sju grader i vattnet idag, lika varmt som i luften". Jarno har redan varit nere i vattnet med sin termometer. "Hm, sju grader "varmt"..." mumlar jag och går in på damernas sida. Brytningsskedet är här, nu går det inte längre att hoppa i i bara underkläder och sen promenera hem med vattnet droppande längs kroppen. Nu är det handduk, simdräkt, simskor och handskar som gäller. Huden bränner lite när jag stiger upp efter mina 10 andetag och 5 långsamma simtag. En våg av värme sprider sig i hela kroppen. Det är sju grader varmt i vattnet idag.

Peppen över sju grader "varmt" innan doppet
Klockan 8.25 efter morgondoppet

More Posts

You Might Also Like

Sorg

Pusselbiten

Vad skall jag göra med den del av mig som bara passar ihop med dig? Det river igen. Hjärtat. Halsen. Läpparna. Munnen. Som om jag långsamt spricker isär. I tusen nya bitar. Spillror som söker efter den biten som är du. 
Dec 2, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Barncancergalan

De trötta ögonen i det svullna ansiktet. Jag känner igen den på bråkdelen av en sekund. Så där ser cancern ut. Så där ser cancern i slutskedet ut. Då döden redan flyttat in. 
Sep 28, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Den gula jumpsuiten

Jag ser den i ett inlägg på Instagram. Den har vida ben, en t-skjortsaktig överdel och ett trendigt hål i ryggen. En gul jumpsuit. Så jävla snygg. 
Sep 23, 2022
Amanda Backholm