Amanda Backholm
About the author
October 7, 2020
 in 
Driva eget

Hur ska jag våga?

Här blev det plötsligt tyst. Allt är som vanligt och samtidigt inte alls. Jag gör mina vardagssysslor och rutiner. De bär mig. Jag vandrar längs med havet, lyssnar på Adele och jobbar. Men hela tiden med ett dovt muller i bakgrunden. Som om ett stort brusande hav har flyttat in i mitt huvud.

Den här hösten har präglats av en förändringsvåg som alltid verkar hitta ny kraft. Precis då jag tror att jag landat för en stund så tar den ny fart och för mig vidare mot nya delar att upptäcka, förstå och relatera till. Det är inget fel på det, men det är väldigt energikrävande. Nu tror jag att jag har landat igen. Men platsen där jag landat är inte ens i närheten av var jag trodde jag skulle stå. Försöker bekanta mig med den nya omgivningen, packa upp mig själv och slå läger en stund. Funderar på hur jag ska våga. Just nu är svaret att jag inte har lust eller möjlighet att göra annat än just det. Så jag vågar. Ett litet steg i taget.

Jag stannar upp
Jag byter perspektiv
Jag tar ett steg i taget

Bilder: Fanny Wallén

More Posts

You Might Also Like

Driva eget

Nytt år

En av de stora grejerna jag jobbat med under hösten är Burn Bright Community - en community för högpresterande kvinnor som vill skapa ett liv där både karriär, familj och fritid får plats, utan att bränna ut sig. I början av december startade jag gruppen och idag har den 122 medlemmar. I januari testar jag själv på några nya vanor. Den nyaste vanan jag nu är igång med är att göra fem solhälsningar varje morgon i fem dagar. Sedan vilodag på helgen då mornarna ännu är mina små barns. Nästa vecka kan du vara med om du vill! Håller en fem dagars mini-kurs där jag håller en 15 minuters morgonsession via Zoom.
Jan 12, 2021
Amanda Backholm
Livet

Att hitta en coach

Att ta hjälp av en coach är att bjuda in någon i sina tankar, drömmar och rädslor. Det är ett stort steg och för att hitta rätt människa att dela den resan med är det skönt att veta vad man kan förvänta sig. Jag erbjuder allt från enskilda timmar till en sex-tolv månaders process av coaching. Idag tänkte jag öppna upp vad som händer om man jobbar med mig under en längre tid.
Dec 14, 2020
Amanda Backholm
Livet

3 sätt att varva ner och somna

Mörkret gör mig trött men konstigt nog är det svårt att komma ner i varv och somna, trots att min kropp bestämt säger att den kunde sova dygnet runt om det vore möjligt. Jag har dessutom två små barn som vaknar under nätterna och tidigt om mornarna, så att få tillräckligt med vila är viktigt för att vardagen skall fungera.
Dec 8, 2020
Amanda Backholm