Amanda Backholm
About the author
September 7, 2020
 in 
Livet

Helgen som gick

Ni minns kanske att jag alltid har koll på vad klockan är? Den här helgen innehöll en rad underbara element, men handlade egentligen mest om att inte ha koll på klockan alls. Hur gör man det då undrar kanske du? Här kommer mitt recept för tidlöshet.

Ta en bästa vän, packa bilen full med sköna kläder, raggsockor, yogamattor, material för visionboards och god mat. Kör ut till valfritt Happy place. För oss blev det Lojo skogar.

Och detta underbara hus som vi fick låna. Högt upp på berget, omgivet av skog och blommor så långt ögat nådde. När skymningen föll blev nivån på mys nästan fysiskt smärtsam.

Efter en natt med åtta timmars ostörd sömn och lång frukost drog vi ut på promenad. Jag kände mig så utvilad att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med mig själv. Första hela natten på nästan fem år gör sånt vet ni.

Sen var det yoga, lunch, visionboards och film som gällde. Ska skriva mer om visionboards i ett annat inlägg för har gått från att vara mycket skeptisk till att vara frälst.

Och sen kom kvällen och jag fick sova ännu en hel natt. Hela lördagen var jag fullständigt bortkopplad från min talang att följa tiden slaviskt. Men genast på söndagen, då jag visste att vi skulle åka tillbaka hem, ja då hade jag återigen koll. Så nu är min stora fråga hur jag ska få mera av tidlösheten också hemma? För även om Lojo var fantastiskt, så varken vill eller kan jag bosätta mig i skogen där alldeles ensam. Får klura vidare på det.

More Posts

You Might Also Like

Sorg

Pusselbiten

Vad skall jag göra med den del av mig som bara passar ihop med dig? Det river igen. Hjärtat. Halsen. Läpparna. Munnen. Som om jag långsamt spricker isär. I tusen nya bitar. Spillror som söker efter den biten som är du. 
Dec 2, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Barncancergalan

De trötta ögonen i det svullna ansiktet. Jag känner igen den på bråkdelen av en sekund. Så där ser cancern ut. Så där ser cancern i slutskedet ut. Då döden redan flyttat in. 
Sep 28, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Den gula jumpsuiten

Jag ser den i ett inlägg på Instagram. Den har vida ben, en t-skjortsaktig överdel och ett trendigt hål i ryggen. En gul jumpsuit. Så jävla snygg. 
Sep 23, 2022
Amanda Backholm