Amanda Backholm
About the author
September 5, 2020
 in 
Driva eget

Good enough

Jag är så otroligt glad och tacksam över alla hurrarop, meddelanden och feedback jag fått på mitt nya hem online de senaste dagarna - tack! Ett av mina viktigaste ledord för både jobbet och livet är "good enough" och det har är också väldigt närvarande i jobbet med min hemsida. Det finns, förstås, tusen saker som ännu inte är färdiga här, men ändå lanserade jag sidan. Varför? För att jag övar mig på att se när jag inte kommer längre själv. Hitta stunden då det är dags att låta andra titta, kommentera och komma med förbättringsförslag. Skrämmande, obekvämt och svårt? Jess. Men också ett väldigt bra sätt att sluta ta sig själv på för stort allvar. Det är ju inte farligare än att det hittas ett stavfel, att bloggens kommentarfunktion inte ännu funkar och att det saknas både svenska och finska sidor. Men vet ni, allt det kommer, i sinom tid.

Här står jag och tror att allt är möjligt
More Posts

You Might Also Like

Driva eget

Nytt år

En av de stora grejerna jag jobbat med under hösten är Burn Bright Community - en community för högpresterande kvinnor som vill skapa ett liv där både karriär, familj och fritid får plats, utan att bränna ut sig. I början av december startade jag gruppen och idag har den 122 medlemmar. I januari testar jag själv på några nya vanor. Den nyaste vanan jag nu är igång med är att göra fem solhälsningar varje morgon i fem dagar. Sedan vilodag på helgen då mornarna ännu är mina små barns. Nästa vecka kan du vara med om du vill! Håller en fem dagars mini-kurs där jag håller en 15 minuters morgonsession via Zoom.
Jan 12, 2021
Amanda Backholm
Livet

Att hitta en coach

Att ta hjälp av en coach är att bjuda in någon i sina tankar, drömmar och rädslor. Det är ett stort steg och för att hitta rätt människa att dela den resan med är det skönt att veta vad man kan förvänta sig. Jag erbjuder allt från enskilda timmar till en sex-tolv månaders process av coaching. Idag tänkte jag öppna upp vad som händer om man jobbar med mig under en längre tid.
Dec 14, 2020
Amanda Backholm
Livet

3 sätt att varva ner och somna

Mörkret gör mig trött men konstigt nog är det svårt att komma ner i varv och somna, trots att min kropp bestämt säger att den kunde sova dygnet runt om det vore möjligt. Jag har dessutom två små barn som vaknar under nätterna och tidigt om mornarna, så att få tillräckligt med vila är viktigt för att vardagen skall fungera.
Dec 8, 2020
Amanda Backholm