Amanda Backholm
About the author
September 5, 2020
 in 
Driva eget

Good enough

Jag är så otroligt glad och tacksam över alla hurrarop, meddelanden och feedback jag fått på mitt nya hem online de senaste dagarna - tack! Ett av mina viktigaste ledord för både jobbet och livet är "good enough" och det har är också väldigt närvarande i jobbet med min hemsida. Det finns, förstås, tusen saker som ännu inte är färdiga här, men ändå lanserade jag sidan. Varför? För att jag övar mig på att se när jag inte kommer längre själv. Hitta stunden då det är dags att låta andra titta, kommentera och komma med förbättringsförslag. Skrämmande, obekvämt och svårt? Jess. Men också ett väldigt bra sätt att sluta ta sig själv på för stort allvar. Det är ju inte farligare än att det hittas ett stavfel, att bloggens kommentarfunktion inte ännu funkar och att det saknas både svenska och finska sidor. Men vet ni, allt det kommer, i sinom tid.

Här står jag och tror att allt är möjligt
More Posts

You Might Also Like

Sorg

Pusselbiten

Vad skall jag göra med den del av mig som bara passar ihop med dig? Det river igen. Hjärtat. Halsen. Läpparna. Munnen. Som om jag långsamt spricker isär. I tusen nya bitar. Spillror som söker efter den biten som är du. 
Dec 2, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Barncancergalan

De trötta ögonen i det svullna ansiktet. Jag känner igen den på bråkdelen av en sekund. Så där ser cancern ut. Så där ser cancern i slutskedet ut. Då döden redan flyttat in. 
Sep 28, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Den gula jumpsuiten

Jag ser den i ett inlägg på Instagram. Den har vida ben, en t-skjortsaktig överdel och ett trendigt hål i ryggen. En gul jumpsuit. Så jävla snygg. 
Sep 23, 2022
Amanda Backholm