Amanda Backholm
About the author
September 17, 2020
 in 
Driva eget

Att våga välja och fokusera

Jag promenerade förbi den här synen idag och kände mig så träffad. Alla dessa svampar som ploppat upp över en natt. Kändes så symboliskt och beskrivande för hur det är att vara egenföretagare ibland. Eller i mitt fall just nu. Antalet idéer jag vill förverkliga är helt enkelt inte i samförstånd med tid och arbetskraft.

Sympatiska svampar

Det absolut finaste idag var insikten om att jag måste prioritera, välja och välja bort. Nu har jag satt ett stenhårt fokus för de kommande sex veckorna. Allt som inte är i linje med det fokuset får vänta. Imorgon skall jag rensa i kalendern, boka av och boka om sådant som inte ryms med, och jobba undan sådant som jag prioriterar nu. Sen skall jag njuta av att veta att alla idéer som ploppar upp de kommande veckorna kommer att parkeras på en Göra senare-lista. Skall bli mycket spännande att se hur det går!

Vad kan du välja bort idag för att ta dig närmare det du verkligen vill?

More Posts

You Might Also Like

Sorg

Pusselbiten

Vad skall jag göra med den del av mig som bara passar ihop med dig? Det river igen. Hjärtat. Halsen. Läpparna. Munnen. Som om jag långsamt spricker isär. I tusen nya bitar. Spillror som söker efter den biten som är du. 
Dec 2, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Barncancergalan

De trötta ögonen i det svullna ansiktet. Jag känner igen den på bråkdelen av en sekund. Så där ser cancern ut. Så där ser cancern i slutskedet ut. Då döden redan flyttat in. 
Sep 28, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Den gula jumpsuiten

Jag ser den i ett inlägg på Instagram. Den har vida ben, en t-skjortsaktig överdel och ett trendigt hål i ryggen. En gul jumpsuit. Så jävla snygg. 
Sep 23, 2022
Amanda Backholm