Amanda Backholm
About the author
November 16, 2020
 in 
Yoga

Årets sista söndagsyogakurs 22.11-27.12.2020

Jag rullar ut min matta, stänger dörren om mig och kopplar upp mig på zoom. Det är dags för söndagsyogan, en av min veckas höjdpunkter. Nätet är fullt av (bra!) gratis yogapass, men många av oss kommer aldrig så långt som att klicka igång dem. Att veta att det är någon som väntar på andra sidan skärmen hjälper många av oss att verkligen ta oss till mattan.

I min hemmastudio

Nu är det dags för årets sista söndagsyogakurs som löper 22.11-27.12.2020. Timmarna är klockan 20.15-21.15 (finsk tid) och spelas in och är aktiva hela veckan. Så om du får förhinder att delta live på söndagen kan du yoga när det passar dig, alternativt yoga igen med inspelningen. Kursen passar också dig som är gravid eller som nyligen fött barn. Ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs.

Det är också första gången som kursen är indelad i betalningsnivåer. Det finns tre prisnivåer: måne, sol och stjärna. Nivåerna baserar sig på ett "betala vad du kan"-system där nivåerna är kopplade till varandra. Ju fler platser i den höga prisnivån desto lägre priser kan jag ha i den lägsta nivån. Du behöver inte förklara valet av nivå för mig, du tar den nivå som passar ditt liv just nu.

Måne - 84 euro

Sol - 60 euro

Stjärna - 42 euro

Foto: Fanny Wallén

Jag hoppas att vi ses på mattan! Har du frågor eller funderingar är det bara att höra av dig.

More Posts

You Might Also Like

Driva eget

Nytt år

En av de stora grejerna jag jobbat med under hösten är Burn Bright Community - en community för högpresterande kvinnor som vill skapa ett liv där både karriär, familj och fritid får plats, utan att bränna ut sig. I början av december startade jag gruppen och idag har den 122 medlemmar. I januari testar jag själv på några nya vanor. Den nyaste vanan jag nu är igång med är att göra fem solhälsningar varje morgon i fem dagar. Sedan vilodag på helgen då mornarna ännu är mina små barns. Nästa vecka kan du vara med om du vill! Håller en fem dagars mini-kurs där jag håller en 15 minuters morgonsession via Zoom.
Jan 12, 2021
Amanda Backholm
Livet

Att hitta en coach

Att ta hjälp av en coach är att bjuda in någon i sina tankar, drömmar och rädslor. Det är ett stort steg och för att hitta rätt människa att dela den resan med är det skönt att veta vad man kan förvänta sig. Jag erbjuder allt från enskilda timmar till en sex-tolv månaders process av coaching. Idag tänkte jag öppna upp vad som händer om man jobbar med mig under en längre tid.
Dec 14, 2020
Amanda Backholm
Livet

3 sätt att varva ner och somna

Mörkret gör mig trött men konstigt nog är det svårt att komma ner i varv och somna, trots att min kropp bestämt säger att den kunde sova dygnet runt om det vore möjligt. Jag har dessutom två små barn som vaknar under nätterna och tidigt om mornarna, så att få tillräckligt med vila är viktigt för att vardagen skall fungera.
Dec 8, 2020
Amanda Backholm