Amanda Backholm
About the author
November 16, 2020
 in 
Yoga

Årets sista söndagsyogakurs 22.11-27.12.2020

Jag rullar ut min matta, stänger dörren om mig och kopplar upp mig på zoom. Det är dags för söndagsyogan, en av min veckas höjdpunkter. Nätet är fullt av (bra!) gratis yogapass, men många av oss kommer aldrig så långt som att klicka igång dem. Att veta att det är någon som väntar på andra sidan skärmen hjälper många av oss att verkligen ta oss till mattan.

I min hemmastudio

Nu är det dags för årets sista söndagsyogakurs som löper 22.11-27.12.2020. Timmarna är klockan 20.15-21.15 (finsk tid) och spelas in och är aktiva hela veckan. Så om du får förhinder att delta live på söndagen kan du yoga när det passar dig, alternativt yoga igen med inspelningen. Kursen passar också dig som är gravid eller som nyligen fött barn. Ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs.

Det är också första gången som kursen är indelad i betalningsnivåer. Det finns tre prisnivåer: måne, sol och stjärna. Nivåerna baserar sig på ett "betala vad du kan"-system där nivåerna är kopplade till varandra. Ju fler platser i den höga prisnivån desto lägre priser kan jag ha i den lägsta nivån. Du behöver inte förklara valet av nivå för mig, du tar den nivå som passar ditt liv just nu.

Måne - 84 euro

Sol - 60 euro

Stjärna - 42 euro

Foto: Fanny Wallén

Jag hoppas att vi ses på mattan! Har du frågor eller funderingar är det bara att höra av dig.

More Posts

You Might Also Like

Sorg

Pusselbiten

Vad skall jag göra med den del av mig som bara passar ihop med dig? Det river igen. Hjärtat. Halsen. Läpparna. Munnen. Som om jag långsamt spricker isär. I tusen nya bitar. Spillror som söker efter den biten som är du. 
Dec 2, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Barncancergalan

De trötta ögonen i det svullna ansiktet. Jag känner igen den på bråkdelen av en sekund. Så där ser cancern ut. Så där ser cancern i slutskedet ut. Då döden redan flyttat in. 
Sep 28, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Den gula jumpsuiten

Jag ser den i ett inlägg på Instagram. Den har vida ben, en t-skjortsaktig överdel och ett trendigt hål i ryggen. En gul jumpsuit. Så jävla snygg. 
Sep 23, 2022
Amanda Backholm