Amanda Backholm
About the author
November 4, 2020
 in 
Driva eget

Amandas nyhetsbrev november

Varje månad skickar jag ut ett nyhetsbrev som är framtaget för att inspirera, väcka tankar och ge dig som läser en konkret övning att ta med dig i den nya månaden. Ni är redan över 100 som beställer på och läser brevet. Tack - det gör mig så stolt och glad!

Om du inte ännu finns med på listan kan du läsa månadens brev här. Här kan du också beställt nyhetsbrevet så att det dyker upp direkt i din inkorg i december.

Jag skall aktivt försöka förändra, och förbättra, min attityd till november. Det här skall bli en månad fylld med mys med familjen, levande ljus, bra musik, böcker under en filt när barnen somnat. Vad är dina bästa tips för att göra november till en riktigt mysmånad? Dela gärna i kommentarerna!

More Posts

You Might Also Like

Sorg

Pusselbiten

Vad skall jag göra med den del av mig som bara passar ihop med dig? Det river igen. Hjärtat. Halsen. Läpparna. Munnen. Som om jag långsamt spricker isär. I tusen nya bitar. Spillror som söker efter den biten som är du. 
Dec 2, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Barncancergalan

De trötta ögonen i det svullna ansiktet. Jag känner igen den på bråkdelen av en sekund. Så där ser cancern ut. Så där ser cancern i slutskedet ut. Då döden redan flyttat in. 
Sep 28, 2022
Amanda Backholm
Sorg

Den gula jumpsuiten

Jag ser den i ett inlägg på Instagram. Den har vida ben, en t-skjortsaktig överdel och ett trendigt hål i ryggen. En gul jumpsuit. Så jävla snygg. 
Sep 23, 2022
Amanda Backholm