Posts tagged 

Vardag

Yoga

Årets sista söndagsyogakurs 22.11-27.12.2020

Nu är det dags för årets sista söndagsyogakurs som löper 22.11-27.12.2020. Timmarna är klockan 20.15-21.15 (finsk tid) och spelas in och är aktiva hela veckan. Så om du får förhinder att delta live på söndagen kan du yoga när det passar dig, alternativt yoga igen med inspelningen. Kursen passar också dig som är gravid eller som nyligen fött barn. Ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs.
Nov 16, 2020
Amanda Backholm
Livet

Listan om mig

Fredagen till ära är det dags för den här bloggens första lista!
Nov 13, 2020
Amanda Backholm
Yoga

Söndagsyoga - en stund för dig

Vi är i mitten av november. Alla jag pratar med som bor i norden känner sig trötta. Trötta på mörkret, trötta på att sitta så mycket framför datorn, trötta på ovissheten. Jag skrev i mitt nyhetsbrev om hur jag försöka ändra min egen attityd till november. De här små sakerna har jag bokat in under mina jobbdagar för att skapa mera värme, ljus och glädje.
Nov 11, 2020
Amanda Backholm
Livet

Snälla snurra långsammare nu

Det börjar med tuffa dagar som blir till veckor i vår lilla familj. Att vara förälder är den finaste och svåraste uppgiften i mitt liv. Sedan kommer novemberförkylningen med vab som kulminerar i att jag blir sjuk. Inte coronasjuk visar testet, men likväl sjuk. Runt det snurrar det amerikanska presidentvalet obönhörligt i timmar som blir till dagar. Hela mitt huvud är ett snorigt pingpongspel av intryck, tankar och känslor.
Nov 9, 2020
Amanda Backholm
Livet

Grått

Jag fryser. Klär mig i tunt yllelinne och sedan en tjock tröja över. Raggsockor på fötterna. Flyttar kontorsstolen till köksbordet, tänder ljusen på bordet bredvid mig och häller upp en kopp grönt tee med chai. Regnet smattrar mot rutan och allt är grått. En helt vanlig torsdag i oktober.
Oct 22, 2020
Amanda Backholm
Jobba hållbart

Bus på hemmakontoret

Vad jag gör när ingen ser, eller hör mig, under en arbetsdag hemma? Bland annat detta.
Sep 29, 2020
Amanda Backholm
Livet

När dimman lättar

När dimman lättar. En morgon i september.
Sep 24, 2020
Amanda Backholm
Livet

En måndag morgon i september

En vanlig måndag. Så stor och så liten på en och samma gång. Jag går min promenad längs med havet, tänker att idag är det nog för kallt för att simma. Havet är så klart, sanden på bottnen har formats i otroliga mönster efter vågornas framfart. Jag vill vara en del av det.
Sep 14, 2020
Amanda Backholm