All posts in 

Jobba hållbart

Read More
Jobba hållbart

5 tips för att öka produktiviteten

Äntligen skiner solen här i Esbo! Bara det gör att mina energinivåer skjuter i höjden. Men vad gör man för att orka jobba effektivt och produktivt dom dagar då energin är låg och man bara vill stanna i sängen? Jag föreläser ju en del om att leva och jobba hållbart och produktivitet är ett återkommande tema i dom föreläsningarna. Så idag vill jag dela med mig av mina fem bästa tips för att boosta produktiviteten.
Nov 18, 2020
Amanda Backholm
Read More
Jobba hållbart

Lär känna dina gränser och förändra din vardag

Imorgon skall jag föreläsa om att lära känna sina gränser och förändra sin vardag. Det är en del av Esbo stads Må bra-evenemang och det ska bli väldigt spännande att se vem som dyker upp online. Föreläsningen är öppen för alla så om du är intresserad av att vara med drar programmet igång här klockan 17.
Nov 2, 2020
Amanda Backholm
Read More
Jobba hållbart

Lilla födelsedagen - fredag!

Cecilia Blankens har lärt mig att fredagar är Lilla födelsedagen, en dag då man bara tänker fina tankar om sig själv och gör roliga saker. Det är verkligen världens bästa koncept som jag tycker att alla skall anamma. Så här ser min dag ut idag!
Oct 16, 2020
Amanda Backholm
Read More
Jobba hållbart

Bus på hemmakontoret

Vad jag gör när ingen ser, eller hör mig, under en arbetsdag hemma? Bland annat detta.
Sep 29, 2020
Amanda Backholm
Read More
Jobba hållbart

Hur stänger man av sina tankar?

Efter ungefär en kvart i bastun är jag svettig och vill ut. Tänker att ett varv i poolen kommer att lugna motorvägen som rusar mellan mina öron. Jag dyker djupt och långt. När lungorna börjar bränna spräcker jag den jämna vattenytan med huvudet och drar djupt efter andan. Jag simmar medvetet långsamt och lugnt. Andas ett andetag i taget medan jag bestämmer mig för att det får vara nog nu. Jag har ingen lust att slåss med mig själv. Kliver upp ur poolen, drar på mig badrocken och slinker in i mitt bås på övre våningen.
Sep 11, 2020
Amanda Backholm
Read More
Jobba hållbart

Att ge allt och sen ta igen sig

"Då jag gick i gymnasiet befann jag mig stundvis mera utanför klassrummet, sittande i korridoren på paus, än inne i klassen. Det är inget jag är stolt över men det är en viktig del av min historia och den resa jag vill ta med er på idag." Så här inledde jag dagens föreläsningar på Företagardagen i Kyrkslätts gymnasium.
Sep 8, 2020
Amanda Backholm
Read More
Jobba hållbart

En vanlig dag

Jag älskar vardag. Tror mycket av det har att göra med att min jobb som egenföretagare ger mig friheten att styra över hur jag vill jobba. Så här ser en rätt vanlig dag i mitt liv ut.
Aug 25, 2020
Amanda Backholm