All posts in 

Driva eget

Read More
Driva eget

Nytt år

En av de stora grejerna jag jobbat med under hösten är Burn Bright Community - en community för högpresterande kvinnor som vill skapa ett liv där både karriär, familj och fritid får plats, utan att bränna ut sig.
Jan 12, 2021
Amanda Backholm
Read More
Driva eget

Amandas nyhetsbrev november

Varje månad skickar jag ut ett nyhetsbrev som är framtaget för att inspirera, väcka tankar och ge dig som läser en konkret övning att ta med dig i den nya månaden. Ni är redan över 100 som beställer på och läser brevet. Tack - det gör mig så stolt och glad!
Nov 4, 2020
Amanda Backholm
Read More
Driva eget

Hur ska jag våga?

Här blev det plötsligt tyst. Allt är som vanligt och samtidigt inte alls. Jag gör mina vardagssysslor och rutiner. De bär mig. Jag vandrar längs med havet, lyssnar på Adele och jobbar. Men hela tiden med ett dovt muller i bakgrunden. Som om ett stort brusande hav har flyttat in i mitt huvud.
Oct 7, 2020
Amanda Backholm
Read More
Driva eget

Boss Lady

Jag flyttar runt punkterna på min att göra lista. Det jag kallar admin är, återigen, längst ner på listan. När jag ett par timmar in i arbetsdagen når fram till den suckar jag tyst. Stirrar envist på punkten en stund med förhoppningen om att den ska fatta vinken och sköta sig själv. Det gör den naturligtvis inte. Så jag flyttar snabbt den längst ner på följande dags lista. Känner ett enormt motstånd.
Sep 22, 2020
Amanda Backholm
Read More
Driva eget

Att våga välja och fokusera

Jag promenerade förbi den här synen idag och kände mig så träffad. Alla dessa svampar som ploppat upp över en natt. Kändes så symboliskt och beskrivande för hur det är att vara egenföretagare ibland. Eller i mitt fall just nu. Antalet idéer jag vill förverkliga är helt enkelt inte i samförstånd med tid och arbetskraft.
Sep 17, 2020
Amanda Backholm
Read More
Driva eget

Good enough

Ett av mina viktigaste ledord för både jobbet och livet är "good enough" och det har är också väldigt närvarande i jobbet med min hemsida. Det finns, förstås, tusen saker som ännu inte är färdiga här, men ändå lanserade jag sidan.
Sep 5, 2020
Amanda Backholm